Betuws Best op de Landgoedfair

Met een trots gevoel kijken we terug op een succesvolle editie van de Landgoedfair! Van 16 t/m 20 augustus stonden wij op de Landgoedfair om het streekmerk ‘Betuws Best’ te promoten. We hebben bezoekers onder andere kennis laten maken met ‘Betuws Best’ door middel van een speciaal samengesteld pakket. 

Het Betuws Best pakket bestond uit producten van: De Vitaminemuur, de HoenderikBakkerij BakkerMolen de VrijheidHeerlijkheid MariënwaerdtDe Streekzaak en Tiels Fruit. Daarnaast boden we ook producten aan van Betuws Wijndomein en Boomkwekerij de Batterijen

De bezoekers hebben super enthousiast gereageerd op het streekmerk, de mooie producten en de enthousiaste vertellers. Het doel was meer naamsbekendheid en dat is zeker gelukt.

Nu kunnen we nog even nagenieten met de mooie sfeerbeelden en ons voorbereiden op de Betuwse Oogstweek. Hier staan wij ook op de markt op zaterdag 16 september. Zien we je daar?

Benieuwd wat de Landgoedfair precies is en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Hou dan de website van Mariënwaerdt in de gaten!