BETUWS BEST

ONTMOET DÉ SMAAKMAKERS

Natuurlijk Gruun

Wie zijn wij

Elstar, de fruitster van het Gelderse Rivierenland, de basis voor de vrolijke cider van Kees. Met een rode blos op de wangen, teelt Kees zijn sappige appels op een pure en (h)eerlijke manier. De goede grond van de Betuwe helpt hem daarbij. EL-STAR heeft zachte bubbels en een smaakvolle balans tussen zoete en zure aroma’s.

Ervaar de smaak van het goede landleven. Deze EL-STAR cider is te koop in de boerenwinkel GRUUN gelegen tussen de boomgaarden.

Proef, voel en beleef het zelf: Bij Natuurlijk Gruun is het te duun! Natuurlijk Gruun is een Appelcafé, Boerenwinkel & Educatiecentrum. Koop verse producten uit de streek, proef de befaamde ‘Gruunse Appeltaart’ bij de koffie of thee als je boodschappen doet in de boerenwinkel.

Organiseer je zakelijke bijeenkomst, borrel of familieviering in het Appelcafé, neem plaats op het terras in de zon en zie hoe de boomgaarden hun werk doen, laat je kinderen spelen in de Natuurlijk Gruun speelplaats of het prachtige stuk bos wat achter de locatie ligt of kom naar één van de georganiseerde evenementen.

Contact

Telefoon

0344782560

Social Links

OOK BETUWS BEST

Contact