BETUWS BEST

ONTMOET DÉ SMAAKMAKERS

Logement De Appelgaard

Wie zijn wij

Heerlijk logeren midden in een 100 jaar oude hoogstamboomgaard. Aan de rivier de Lek, verscholen achter de dijk en vlakbij het oude historische stadje Culemborg, ligt bed and breakfast Logement “De Appelgaard”. Een ‘Betuws-boerenontbijt’ met streekproducten, boerenbrood, fruit uit de boomgaard en eieren van eigen kippen maken je verblijf compleet.

Dit prachtige rustoord, gelegen in beschermd buitengebied, is in twee decennia uitgegroeid tot één van de bijzonderheden in de Redichemse Waard en staat symbool voor rust, ontspanning en authentiek genieten.

De gelijkvloerse gastenkamers bevinden zich in de voormalige koeienstal, die geheel gerenoveerd is en nu drie gerieflijke boerderij kamers herbergt. Nieuw zijn de twee volledig uitgeruste appartementen ‘Gravenstein’ en ‘Brederode’, vernoemd naar oude fruitsoorten. De wanden zijn gestuukt met leem en dankzij de vele ramen heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Een extra vermelding verdienen de oude drinkbakken van de koeien die zijn omgevormd tot bijzondere verlichting.

Contact

Telefoon

0683715669

Social Links

OOK BETUWS BEST

Contact