BETUWS BEST

ONTMOET DÉ SMAAKMAKERS

De VitamineMuur

Wie zijn wij

De Tienegieter is vernoemd naar het perceel waarop de appels en rode bessen staan. Wij zijn Richard en Stijnie van Maaren, getrouwd en hebben 3 zonen en we wonen sinds 2005 in Hellouw. Richard en zijn broer telen rode bessen, appels en peren. Appels: Delcorf, Alkmene, Jonagold, Elstar en Goudreinet. Peren: Conference, DoyenneDuComice en de stoofpeertjes GieserWildeman.

De producten worden vermarkt via een afzetorganisatie, wij plukken de producten, ze worden in koelcellen op ons bedrijf bewaard, vervolgens gesorteerd en met tractor en aanhangwagen naar de veiling gebracht. Via de veiling komen onze producten en die van collega telers in de winkel of markt in Nederland en in het buitenland terecht.

Met trots vertellen wij over onze Vitaminemuur op ons bedrijf. Dit is een FruitverkoopAutomaat die ons product gekoeld via zelfbediening aanbiedt. Ook eigen appelsap en rode bessensaus staan in De VitamineMuur.

Wij doen veel aan MVO. Zo hebben we vorig jaar het dak van de schuur voorzien van zonnepanelen, zodat we eigen energie opwekken en zijn de koelcel- en sorteerapparatuur gemoderniseerd. En we zetten natuurlijke vijanden en bestuiving middels zelfbestuivende sierappelbomen en bijenkasten van een erkende imkervereniging in.

Voordat het fruit thuis op de fruitschaal ligt, is er heel wat gebeurd. Wil je ervaren wat? Je bent van harte welkom, een lekker glaasje Herwijnse appelsap staat klaar!

Contact

Telefoon

Social Links

OOK BETUWS BEST

Contact